CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 11, 2009

sori guys..u knw u mis me

guys.sowi dh lme xupdate.ad injured,xcdnt.no tme nk surfin.do pray me yeah..im stil ctchup wif ur gud story guys..miz u all!mmuax!xoxoxo

Friday, November 20, 2009

pelamin anganku musnah..

title dah cam lagu dh kn ???hakhak..nk story skit..so,ad smalam ke jusco tebrau.berhajat nk bli jcket d pdi 2.sblm ni g mmg teruja gler kntang la kn..so smalam,ad g ngn cuat n enal.ble smpai pdi tu,walawei mmg sadis tgk jacket yg lawo tu.arga yg mantop tu gak mmbuatkn ad brpke 8 kali.hahaha..tgk punye tgk bg pluang kat enal bli perisai utk mahkota die tu.hahaha.las2 die dpt brg nk bli!n me??dpt bau je coz xnk trburu2.hakhak.neway nex week ad dtg alik n con firm dptkn brg tu..ok guys..thnx view..its been a lomg time ad x updated blog ni.neway..keep it touch k..mmuah!

Monday, October 26, 2009

my new GF..kihkih..

'ayang,ayang tdo leklok ey sblah kpala yang ni..abang nk tdo dh ni..sambil belai2 gf bru ku ni!!!menangis berhingus daku melihat gf ku yg cntik ni..bley nyanyi2 plak tu,bersukur sgt dpt die ni..bkn sng nk jmpe gadis yg pndai nyanyi!!!!syg ayang!!!!mmuax!! '

ad br dpt nokia 5730..hasil titik tak berpeluh..but,plg brmakna skali..coz,ni la gf prtama yg add dpt ngn peluh sndri..berpeluh tgn pgang gf ku ni..adoi..day by day..ad byk blaja dr spec gf ku ini..ternyata hebat n cun..sape yg ado gf cam ad ni..taw la kn..ble free ad gtaw la ape yg cool nye..TERBAIK WOK!!!!mmuah!!!!

Tuesday, October 6, 2009

PAY ATTENTION GUYS!!!! THE ARRIVALS (malay version )

Setelah lame ad xon9..baru ni lah add nk lpaskan ape yg ad dh pendamkan!!!!setelah dikaji n selidik selain katam brape x video hal ni.baru ni lah ad ley trangkan kat u all..ope kite dpt bukak mate ngn ape yg brlaku skang..evnthgh,vdeomaker die ni seorang syiah,but,tujuan die satu je..satukan umat Islam n menolak dahulu salah faham antara Islam.ape yg penting??kerjasama kan???selain membuka mate agama lain yg lain betapa penting penipuan n kerja halus zionis ni..korang pikirkan...bnda ni bkn nk pengaruh kt wat jahat ke,or lari akidah ke..mmg fact..

The Arrivals merupakan sebuah video dokumentari yang mengupas siapa Freemason dan Zionist dan sekutunya.

Video ini juga menghuraikan kenapa pengikut Nabi Musa a.s yang mengakui Allah adalah tuhan yang satu diberi gambaran yang buruk didalam media massa dan demikian juga bahawa pengikut Isa a.s yang dipisahkan dalam pelbagai keyakinan seperti Jehovah witness, 7th Day Adventist, Protestant, Chatolic dan demikian juga Islam diberi gambaran dengan perbezaan fahaman Syiah, Sunni, Muhammadiyah dan banyak lagi.

Perbezaan yang dibesarkan diantara 3 agama ini diperhebatkan dengan memburukkan lagi amalan masing masing seperti Sabbath, Baptist, Wudhu dan Haji.

Semua perbezaan ini adalah dibawa secara berperingkat oleh utusan utusan Allah dari masa ke semasa dan penutup bagi semua utusan ini adalah Nabi Muhammad s.a.w.

Kenapa perbezaan ini diperbesarkan sedangkan setiap manusia hanya mahukan jalan menuju Tuhan yang abadi? Namun kenapa manusia berselisih kerana perbezaan fahaman dan sanggup berbunuhan demi keyakinan masing masing?

Jawapannya adalah satu.

Janji Syaitan kepada Allah yang dia akan membawa seramai mungkin anak cucu Adam a.s menuju lembah abadi iaitu Neraka Jahanam.

Sehingga sekarang misi ini sedang berjalan seperti biasa dan teknik yang digunakan adalah dengan menakluki dunia melalui Manusia yang dahagakan Kekayaan Dunia dan Kuasa serta berhasrat memiliki isi dunia ini. Kita sudah dapat melihat cita cita menuju pemerintahan 1 Parlimen 1 Kuasa.

Maklumat dokumentari ini mudah diperolehi di FaceBook dan anda boleh search ‘The Arrivals’ bagi mencari video tersebut. Ia percuma dan maklumat yang tidak akan mampu dinafikan kepada mereka yang mampu berfikir.

korang bley nmpak jelas ble tgk vdeo ni,ble vdeo maker ni tunjuk bukti yg sgt n trsgt la terang,ad pon pke,mybe,small matter..mgkin trjadi scare xsengaja.lame2..mmg bnda tu sengaja n kt dpt taw..antaranye...
  • ble sstengah artis hollywood yg perform ado unsur2 shit ni..checkered floor,13 levels..kalu korang ingt madonna kissing ngn britney tu??show tu lah plg nmpak!!!cre perform n ado mksd dgn klakuan diorg..adoi..jelas sgt!!
  • locatn Masjidil Aqsa yg zionist klirukan org dunia nk dptkan treasure bwah tanah tu
  • society..sorang pakcik ni cter pengalaman die ttg kumpulan underground ni..ado gne bnda ghaib
  • byk lagi n add xmuat nk cter...adoi..
video ini 700 minit dan mengandungi 50 episod.
Nota: Video ini adalah terbitan Noreagaa & Archenahr.

kalo dpt permintaan dr u all n mmbr2..ad plan nk copy..btw..ado dh org wat dah copy ni..tp xrmai..u all!!!!plszz...beware!!!n ikot crite ni..

Sunday, September 13, 2009

exclusive for my fanz!!! blogger prasan je bley wat cm ni..


aloha..ad br alik dr karok td..karok kat manjung..15min dr mimet.tmpt tu plg canggih la kat area cni..dlu die wat stail ikot lgu,sejam RM1..skang ikot jam,sejam RM15..kami g stat kol 11,3jam gak ar karok..karok xingt dunia..prepare utk af8 mybe..kuikui..6org g..ble dlm blik tu,mmg keje nk tekan n berebot je remote tu,almaklomla,masing2 nk tnjuk bakat,padahal sore hampas!!!huhuhu..agaknye kalo composer dgr ktorg nyanyi,mmg ley wat lgu tema kat pasaraya kot..huhuhu..sumbang mahram!!!lagu ktorg xsuke or nyanyi xmasuk sore,mmg ktorng bunuh je la..( kasi next itu lgu la )..so,below..list songs yg ad nyanyi..hehehe

andai dapat kuundur masa - Axl
kian- mawi
cinta pantai merdeka-jinbara
lagu kita-aizat
makes me wonder- maroon 5
sahabat- aizat (lagu theme ad kalo karok)

tgh layan ar tu!!

peserta pd konsert mlm tu..lalala

sebenernya..korang ley feel lagu2 lame or rock kapak je ble karok ni..rock kapak laku ble karok ramai2 ni..xcaya korang survey la..act,kalu cmpare ngn org len pon,lagu rock kapak yg korang nynyanyi,sti same je ngn ktorg..xcaye,ble korang masok tmpt karok..sti lagu tu je yg korang dgr..huhuhu..neway..karok dpt ilang tension..lagi sempoi kalu g REDbox or Kbox ke,lebih sempoi la..sape dak jb..meh join ad kat red box pelangi..


mmbr sampai tetido la bai..syahdu sgt ad nyanyi.kihkih


so..pelajar cemerlang utk minggu ini,xlain n xbukan..peserta bernombor jb100 (ngam2 hundred-ikot stail mawi)kuikui..jatoh kepada,muhammad adhwa afiq!!!!tadaaaaaa!!!!haha..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!
!!!!
!!
!


video

akhirnye kami la group yg plg lewat kat tmpt karok tu..hehehe..msg tuk u all..karok ley lepas tnsion,korang nyanyi je la ngn kwn2 korang,xpyah nk malu2 kucing..lepas je sampai sore ilang!!!hahaha

Wednesday, September 9, 2009

majlis berbuka puasa student n staf mimet




ya ya ya.tanggal 19/9,majlis ni brlangsung kat dewan khatulistiwa.ape nye nme dewan la..kuikui..ramai yg g..mkn free nye pasal,tmbh lg lauk yg sedap..pergh..sape yg xmo pegi kn!!org giler pon taw nk g..hahaha.tp ado gak yg xg.ntah pape..cam besa la..dewan penoh ngn dak laki,pompuan kat cni skit je..minor je..ad pkai baju mlayu mmbr..cekak musang!!!.xsuke sbnrnye..trpkse bai..more to telok belanga la..baju kurung johor tu..sempoi..ado kat bilik baju sndiri..tp kang jd cam artis plak..berkilau lor!!!so pnjam je la..just utk buke je..xdok hal la..lpas mkn smua..cabot lari..xp pon jemaah..jemaah kat bilik je.huhuhu..xlarat lor ngn pewot kembong..

here..some of d moment..shot skit je..nasi biriyani+dalca+daging kicap+sirap bandung+karipap+kek lapis..

skali minom air die..pergh,air potong kaki bai!!!

amacam kenyitan mata ad??kahkah..cipan nye camera..stop2..

Bile dak joho jumpa ngn org joho!! sblah ad..Pian andre.. ( celop )

Fahmi dak melaka..mmbr ats court n padang..haha.


semua nganga tnggu mkn..pape ntah!!!

PAGONG VS SUPERjunior

hype..hah..kali ni ad nk citer pasal kawan2 plak..cter pasal dri sndri jer..bosan dok..pning kpala gak pke bnda ni..ble brtemu org cmni!!!pening happy sgt..n pning benci sgt pon ado!!!2 person trlibat dlm cter ni..kt mule yg pagong ni dlu..korang taw ark pagong tu ape???jap ad try usha formula..huhuhu..

PArasit + AGONG

PAGONG!!!!!

bnda ni sti trjadi ar kat idop korang..kalu xslau xpo..ni dah slalu gak..sakit kpala.pagong ni mmbr sndri.die ni..slalu ngecek ape jua bnda ar..xkre ar mkanan ke pe ke..bnda stdy ke..smpai kusut mmbr2 len..ble ado duit wat bnda xpnting..xdok duit nyusahkan org..sakit gak kpala..kes kdua,ble mmbr bg die soaln test,songlap dr lcturer ar..pastu,ado ke patot,die xtoleh kri kanan,tros p bg awek die..mmbr dpt taw..keciwa ar gak kn,org nk tolong die,tp die ley wat cmtu plak..nyusahkan dri pagong tu gak,bersusah payah anto soklan utk awek die..die sndri xtgk sgt soklan tu..ape kebenda la..sti kalangan korang,spesis pagong ni pnah kaco kan???ish2..sifat cm parasit la sng cter..ad sejak kes ni..tros sound direct la...huhuhu..sowi pagong..anda BERSALAH...hahahaha...

hah..ni pasal sorang lg..pening gak pke pasal die ni..but pening happy la..kuikui..my superjunior yg still ingt senior die ( DAYA )..sowi kp asyik as her big bro (my senior ) coz view dak ni..pinjam jap..hehehe..dpt cntct kat fb,br dpt taw skola lme apo cer..haha..byk bnda lawok la teringat..thnx gain ya..n wish 4 her..dpt g US..p UK pon xpo kan..chaiyok..just iklan je..to all blogger!!!!here she is...tadaaaaaaa...

SUPERDAIA

Monday, September 7, 2009

bercuti di tikam batu!!!ahaks...

neway..pix lom diedit lg..ad br alik smalam..4 ari stat jum lpas..4/9..thnx utk family En.muhamad suabri atas tajaan tmpt tinggal n mkanan free..hehehhe..yg mnarik bercuti kali ni..coz dpt tmbh mklumat GPS dlm kapala ad ni..jln kat sungai petani..huhuhu..tmpt2 ktorg g..cam besa la c.s..kat jam besar tu..n medan selera kat taman ria..meletop ngn chicken chop n bnda2 chop yg len..sdap n murah..yg pling pnting..cuti x ni..pewot xpnah kosong..berisi je..free kan..besa la..kahkah.pg ptg tu len la..btw..thnx byk2 kat fam en td..bpak kpada Suhail n sulhi..my fwen..k...daaa..

Saturday, August 29, 2009

bile pewot mula bercakap..




tibe-tibe ptg td dlm kol 3 lbih,pewot mule bercakap ngn ad..xpenah2 bercakap!!!huhuhu..korang taw ape die nk mase die berbuke japg???hah ni la die nak..mane la ad nk cr bnda ni..






Saturday, August 8, 2009

hotcakes!!!!!!!!!! epl die hard fans!!!!!!


woi semua!!!!!! join group add meh!!!!!

goal-goal-goal-guys

970574-195826 (password)
sape yg bakal memenangi trip to london???

xdpt bai!!!!!!

hahahaha...cube try test cam mane!!!!!

my team :

schwarzer....james

a.cole..oshea..davies..hangeland..faye ab..

neville..delap..valencia..lampard..muamba

rooney..tevez..fuller

bile ak dilanda masalah..

masalah masalah masalah...
ape korang wat bile ado probs???
ad??? ape lg..kire bintang pastu tido!!!!!!!

Wednesday, July 29, 2009

wahai rakyat jelata..pom pom pom...


disuatu mlm yg indah..ketika daku bercengkerama sambil menari2 dan berjalan mahu mengisi pewot..tiba di kafe layang2..ku digoda seorang dayang kafe yg comel lagi putih..kusangka dirinya tua..tetapi muda rupanya..kusangka busuk tatapi wangi diluarnya saja..dayang itu meminta no tepon.ku mengikut saja ati yg ego ini,membisu seribu bahasa.akan tetapi..melayang juga no tepon ku itu disebabkan rakan yg xberguna memberinya..seperti biasa,dgn ego yg ku ada,kubodohkan juga dayang itu..tidak melayan karenah dayang kafe itu..sebab ku taw diriku sudah ditempah oleh seseorang..lama kelamaan dayang itu membisu juga!!!wawawawwa..kudengar dari bibir sekitar ini,dayang kafe disangka manis diluar itu,sebenarnya busuk didalamnya..dayang yang berhati plastik,same plastiknya dgn plastik bungkos air.tapi daku memuji air milo ais dibuatnye yg kaw dan sedap.waduh sayang....selamat tinggal dayang..hehehhe

Tuesday, July 28, 2009

hype friends!!!!!

so ad kat library ni..dipaksa mendgr ceramah mini ni..huhu..xdok keje..tp dsebabkan bnda pnting pasal stdy..so dgr la..pd u all yg nk taw..ad nk trangkan scara ringkas kat cni..

sti korang nye nye u or tmpt blaja ado nye online resources ni..library korang sti ado lmn web utk korang akses,cr bku,journal,even korang bkn kat library..or mybe sbnrnye library korang xdok bku,but diorg sbnrye ado langgan or simpan bku d alam maya..hahaha.so bnda ni la pnting..cm ad nye libray ni,ado bku yg xdok,so library ni langgan la online servis ni..byk la bku bley search..so go go guys..

http://lib1.library.unikl.edu.my
username : mimet
password : mimetEZ8026

lepas login,korang ley click kat books24x7,lebih senang cr bku,then,dapat la ape yg korang nk..n ado yg kuar dlm pdf..so besa la..lmbt skit die nk dwnload..n kalo nk lagi jahat,korang copy copy n paste je la info yg korang dpt utk tesis n assgment korang!!!hahaha..jgn cube!!!hahaha..n plg pnting,korang nye revision,sources korang dpt utk info tu!!!!take note ya..pnting utk korang nye preference thesis or assignment korang..

SELAMAT MENCUBA!!!!!

Friday, June 26, 2009

me!! the first in asia !!! transform me!!






hey autobots!!!rescue me!!hahaha..comeon mikaela kiss me!!!sam..u get lost!!!bnda tu ley ad pke??act mmg seronok tgk transformers rotf ni..2jam stngah tgk bro!!!brbaloi ngn harga tiket rm9..ad brsama acak korak enal mok n cuat brsame kwn kora..ktorng tgk kat leisure mall kol 815 mule..book ptg tu..act xrmai yg taw sgt pra tonton cter ni..so pe lg ktorg grab la cpat2 pluang ni..tgk cm cter industan gak la..tp best la..meleleh air mata ngn air liur skali taw..hahaha..

kali yg beshnye transformers ni,byk gak lawak..kehadran watak2 robot yg baru cam yg twins tu mnambahkan lg kelakar cter ni..sinopsis lbih kurang cam ni lah..sape2 yg mengikuti transformers ni phm la..sbnrye the fallen ni otai kpd megatron c jahat tu..megatron idop balik..diorng ni nk revenge la autobots yg dketuai optimus prime..so dlm gadoh2 ni,kunci prgadohan ni,c sam la..decepticon nk dptkan c sam tu..biar jgn trjatohnye bnda pnting robot2 ni..the matrix..kre dpt kuat la..bnda ni pon bnda yg idopkan optimus prime..petempuran robot yg hebat..cter ni mmg lngkap n besh!!!michael bay pngarah cter ni still kekalkan tahap kehebata n plot cter ni!!!!mmg awesome la kan!!!hahaha.tp trdpat 0.00000000000001% kantoi cter ni!!!hahaha..ado ke st robot autobot ni,shoot jauh gler target nk tmbak c megatron!!!mmg nmpak gler..n lg st,thap khebatan grafik cter ni smpai korang kna bezakan,bler wobot2 ni gado,yg mane st kaki n mane st kapala!!!hahaah..neway xdok pape sgt la..korang just tgk n enjoy!!!mmg best gler!!!!2 thumbs up baby!!!!luv u mikaela!!!haahhahaa


Thursday, June 25, 2009

sedutan dr reunion..the award goes to..!!!bang bang!!!!

great soldier 1
hotfsexy n funny guy

poyocutegirl
unmatured n stillsame guy


nicegood talkative boy!!!kihkih

sweet n matured girl
lonely soldier boy!!! find the love man!!!
the 'most xtreme make over' girl
great soldier 2
hoping your group???hehhe..no u dnt..
king of terror
poyoboy!!!hahaha
act,just suka suki ngn award ni..jgn mare..gurau jer..ad bg ikhlas taw!!!ahaks!!so kpd soldier tu dberi coz anda la antara sophistrian yg berjaya!!!byk brkorban demi demi reunion ni..thnx u all..n kpd yg len gan brkrban nk hadir!!haha..trmasuk la saya ni..thnx u all!!!!








































































Thursday, June 18, 2009

ENJOY + INDIE = REUNION !!!!!!!

yayaya..so br ari ni ad nk update blog..bz ngn kijo n prog ngn mmbr2..prog yg ckup hepi n enjoy!!!haha.neway,4 ths post ad nk cter pasl reunion yg 2mingu gak berlalu.ckup gumbira coz dpt jmpe mmbr..brtmpat d desaru..pntai yg indah nan permai.byaran rm140 dpt gift lg,tshrt,ado la bnda kicik2,n bag hijau.bag syg bumi kita tu..ahahaha..berikot story rngkas ad mase reunion..salmt mmbace..


so ad g ngn transpot sndri..trut serta ngn mira gino in the making ni,acak cuat n pancot..mase brlpas ktorng pukol 12 sbnarnya,tp jnji jawa nye pasal,hampir kol 2 gak gerak.lbih krang 10 keta konvoi..53org yg g..gurls below 15 kot..smuanye sempoi!!mase berlepas tu,ad antara ahli pmegang walkie talkie,berasa amat berbsar hati diamanahkan.kalu xdok bnda tu..mmg xidop prjlanan dlam keta tu..hahah..tukang celoteh plg byk xlain xbukan mr cuat n pancot..mmbuat liputan yg mengelirukan dan BOHONG!!!!hahah..dah!!!berbalik kpd crita!!!!sebenrya..mase berlepas g desaru ni la moment plg diingat..penuh dgn kejadian lawak dan aneh!!!huhuh..ado yg keta spoil,ado yg tertinggal kwn kat stesyen minyak!!!hahah..yg spoil gak,konvoi yr terputus2..plg lawak n bagus dbuat berulang kali..mmbuatkan moment kat kpala ad ni brtambah!!!pegi je dah mkn mase.smpai desaru dlm kol 5.dpt blik semua trus terjun laut!!!blik ngn saudara ashari abuya aiskrim calong,nage,babat,cuat n hadi..aktiviti mlm..kami wat kotak bernanah!!!huhu..sape kena jer kena jwb soaln2 yg mngimbas kmbali zaman persekolahan!!!huhu..lame gak prmainan ni..tapi seronok la..dan lpas tu aktiviti bebas smpai pg buta..mlm2 buta tu ado lah dak2 dating la,dak tngu sunrise la,men true or dare la..melantak xsdah la..mcm2 guys..an ad just brjln2 ngn teruna smbil brmain true or dare tu..so momen2 ni antara yg plg diingati gak la kn..pastu jus brjln2 n melantak ngn teruna2 len..hahah..pg keesokannya,brkfst n men sukaneka la..ad lead group 3..n dpt no 1 dr blakang..kami mng smangt..hahha..dpat la hamper..so brtolak alik dlm kol 2..pastu sinngah jap rmai2 kat homestay milik fam c ecah dkat gak ngn desaru..kijap je pastu singgah mkn kat kota tinggi..sebenarnya diorng ni xpuas ngn reunion ni,pdhal dah abis dah kat desaru,tp asyik singgah2 jer..hahah..tu jer scara rngkas..xtermuat kalu nk cter..xmuat page ni kang.lalalala


neway ad hepi g reunion ni coz dpt jmpe mmbr2 lame n dpt berbual..tu jer..sekalong budi kat BOD..organiser reunion kali ni..nex reunion?????tioman kan??lalalla..












































]